Redigera

PutsBi AB

www.putsbi.se

Vi är experter inom följande områden

Bygg & Grovstädning, Dödsbostädning, Flyttstäd, Hemstädning, Hemstädning Återkommande, Hotell & Restaurangstädning, Kontors & Butiksstädning, Lokalstädning, Storstädning, Trapphusstädning

Vi är experter inom följande områden

Bygg & Grovstädning, Dödsbostädning, Flyttstäd, Hemstädning, Hemstädning Återkommande...

Redigera

Om oss


Vi är ett familjeföretag i Stockholms område med flera års erfarenhet av städbranschen. PutsBi AB är ett städföretag, som har för avsikt att växa sakta och säkert, samt att bli etablerat på städmarknaden under lång tid. Vi vänder oss främst till privatpersoner och medelstora företag.

Vi anpassar oss till kundens behov och önskemål utan att det för den delen behöver kosta extra. På PutsBi ställer vi kundens behov i centrum genom att måna om renlighet, miljötänkande, säkerhet och service.

Alla våra städbin är fullt försäkrade hos SOLID ansvarsförsäkring och har tystnadsplikt. Kopia av intyg om försäkring lämnas till kund i händelse av beställning. Innehar F-skattsedel.

Kvalitetsstämplar

Lite mer om oss

Vi har alltid som mål att leverera högklassiga städtjänster över kundernas förväntningar. Detta genom att vi gör det lilla extra och alltid håller dig som kund i fokus.

Vi ser varje dag som en ny utmaning och försöker bli bättre för varje dag som går. Vi håller oss uppdaterade om nya trender och strategier för att förbättra våra tjänster dagligen. Vi håller oss uppdaterade om nytt miljötänkande.

Vi på Putsbi älskar vårt jobb och att träffa nya människor. Vårt mål är att underlätta vardagen för så många kunder som möjligt genom att hjälpa dem med städning.