Redigera

HHscleaning AB

www.hhscleaning.se

Vi är experter inom följande områden

Flyttstäd, Hemstädning, Hemstädning Återkommande, Hotell & Restaurangstädning, Kontors & Butiksstädning, Lokalstädning, Storstädning, Trapphusstädning

Vi är experter inom följande områden

Flyttstäd, Hemstädning, Hemstädning Återkommande, Hotell & Restaurangstädning...

Redigera

Om oss

Hhscleaning AB utför städningar åt både privatpersoner och företag, genom oss kan ni få flexibla lösningar som passar just er.
Vilket behov ni än har kan vi som en etablerad städfirma komma med passande möjligheter för din städning.
Vår personal har många års erfarenhet av städning i olika former.

Vår affärsidé är kvalitet till bra pris, vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Kontorsstädning
och Fönsterputs. Hhscleaning AB drivs av ett stort engagemang, Hhscleaning är ett företag,
där medarbetarna lägger ner både själ och hjärta i de uppdragen vi åtar oss,
med siktet inställt på att skapa rena miljöer och goda resultat.

Kvalitetsstämplar

Lite mer om oss

Verksamheten startades 2014 och Vi är ett familjeföretag med ett antal mycket duktiga medarbetare, som driver företaget på ett förtjänstfullt och professionellt sätt. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: " Valuta för pengarna". Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med kostnadsfritt!

För att förbättra vår tjänster är att vi har kontaktperson för alla olika sort städuppdrag som har hand om ett grupp personal som antecknar allt. Kontaktpersonen i sin tur har möte med personalen och går genom punkt för punkt. Alla vår städare har Pryl utbildning som kan lova att dem gör ett utmärkt arbete hos er.

Att sprida glädje och mindre stress åt vår kunder.

De största utmaningar kan vara för många kunder, varför väljer kunder oss beror på att vi alltid gör det vi lovar. Vi i HHscleaning AB tror på det vi kallar " mun till mun" gör ett bra städuppdrag så sprider glädjen runt till andra nya kunder eftersom vi gjorde ett bra städuppdrag hos kunden som kontaktade oss som i sin tur sprider vår namn till nya kunder.