Redigera

Idöborg AB

www.idoborg.se

Vi är experter inom följande områden

Bygg & Grovstädning, Dödsbostädning, Flyttstäd, Hemstädning, Hemstädning Återkommande, Kontors & Butiksstädning, Lokalstädning, Storstädning, Trapphusstädning

Vi är experter inom följande områden

Bygg & Grovstädning, Dödsbostädning, Flyttstäd, Hemstädning, Hemstädning Återkommande...

Redigera

Om oss

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia. Här finner du den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Ni tar er hit med reguljära båtturer från Stavsnäs eller Saltsjöbaden och efter färden över vattnet kan ni fokusera på mötet. Här får ni ett varmt och personligt bemötande samtidigt som ni är garanterade avskildhet och exklusivitet under hela er vistelse, vill ni så går det bra att reservera hela ön. Idöborg är ett andra generationens familjeföretag och vår målsättning är förutom att lyssna på kunden och ständigt utvecklas, att succesivt utveckla anläggningen i en miljövänlig riktning samt att värna för skärgårdsnaturen och att verka för en öppen skärgård.

Kvalitetsstämplar

Lite mer om oss

Vi jobbar ständigt med att förbättra oss i vår kommunikation med våra gäster samt att utveckla anläggningen genom renoveringar, underhåll samt nybyggnation av faciliteter.

Vi tycker om variationen och utmaningarna med vårt arbete, att träffa många nya människor och se direkta resultat av våra ansträningar i hur nöjda våra gäster är när de lämnar ön.